Salah

Közkívánatra újra SALAH workshop Budapesten

Hello :)

lezárult a jelentkezés a Bandi workshopra mert elértük a létszámlimitet. Viszont egy fantasztikus LAST MINUTE hírünk van, ugyanis rendhagyó módon SALAH ismét meglátogat minket és közreműködésben az Urban Dance Team-el október 25-én vasárnap újabb workshopot tart Budapesten.

Minden kezdő és haladó táncosnak ajánljuk, aki nem tudott eljönni az előzőre és azoknak is akik szeretnének még többet tanulni Salah-tól. A workshop további különlegessége, hogy Salah popping és locking órája előtt egy house dance órán vehettek részt, melyet Csocsó és Pizsy fog tartani.

A workshop 40 főre limitált ezért az online jelentkezés feltétlenül szükséges! Bővebb infó a Workshop menüpontban.

FIGYELEM! Felkerült az október 3-án megrendezett SALAH workshop beszámoló videója, mindenképp nézzétek meg, ha kiváncsiak vagytok hogy tanít a világhírű Salah! ;)

Keep it Funky!

A világhírű Salah Magyarországon!

Sziasztok,

nem jelentkeztünk az UD STUDIO megnyitása óta... nem véletlenül, szokásosan meglepetéseken munkálkodtunk!  ;)

SZÓVAL, van szerencsénk bejelenteni hogy a világ egyik legjobb táncosa SALAH Franciaországból ellátogat hozzánk. A napokban tért vissza Argentinából és alig várja hogy megismerhessen benneteket!

Október 3-án szombaton két rendezvény is lesz ahol találkozhattok vele:

  • Salah workshop Budapesten a Gárdonyi Géza Általános Iskolában 13-18 óráig 3x90 perc (Papp Timi new style, Salah popping és Salah locking). Részletek és jelentkezés a Workshop menüpontban.

  • STUDIO Urban Dance Opening Party & Battle október 3-án szombaton este 9-től a Living Room-ban. Sztárvendég SALAH, akinek a tiszteletére szervezünk egy 1vs1 popping, locking, b-boying párbajt. A rendezvény bárki által látogatható, belépő egységesen mindekinek 500 Ft, de a nevezés ingyenes. Részletek és nevezés a Battle menüpont alatt.

Nem csak Urban Dance növendékeket, hanem mindenkit várunk szerettel!!!

Keep it Funky! Urban Dance Team