Rólunk


Az Urban Dance Team-et 2007. szeptemberében a Szederkényi Zsolt "Papi" és Csordás Gábor "Csocsó" alapította, melyhez 2008-ban csatlakozott Fazekas Róbert "Pizsy".
 
"Csapatunk és a velünk közreműködő hazai és nemzetközi táncosok repertoárjában a legkülönbözőbb táncok megtalálhatók, úgy mint a popping, locking, breaking, waacking, hip-hop, house és  vogue is.

Hip-hop, house dance, popping és locking csoportos táncóráink jelenleg Budapesten elérhetők, viszont lehetőség van egyéni tanrendre magánórák keretében. Felkérésre vállalunk rendszeres oktatást, alkalmi workshopokat, zsűrizést és szakmai, művészeti tanácsadást. 
 
Rendszeresen szervezünk egész napos intenzív kurzusokat (Workshop) azok számára, akik naprakészen szeretnének tájékozódni az urban stílusok világában.
 
Nemzetközi nyári táborunk (Urban Dance Kemp) szintén egy friss információ gazdag intenzív képzés, ahol kezdőként vagy akár profi táncosként is bárki fejlesztheti tudását.
 
Hogy mitől vagyunk különlegesek? Attól, hogy iránymutatásunkkal igazi freestyle táncos válhat bárkiből, aki elég kitartó ahhoz, hogy elsajátítsa az eredeti stílusokat. És ezt hol lehet kamatoztatni? Bárhol a világban, ahol kúltúrája van az urban stílusoknak. Hazánkban például bárki megmérettetheti magát egy igazi táncpárbajon (Urban Jam)."
 
Az urban stílusú táncok igazi életérzést adnak és a legjobb, hogy sosincs vége a fejlődésnek, mert mindig van újabb lépcsőfok, ahonnan meglátni a következőt. Mi is rendszeresen járunk hazai és külföldi "underground" rendezvényekre (párbajok, workshopok, találkozók), hogy magunkba szívjuk a tudást és a hip-hop életérzést.
Az Urban Dance Hungary művészeti vezetője Szederkényi Zsolt "Papi"