Urban Dance Kemp 2009
2009. április 14. 19:48 k | Papi
2009-es nyári hiphop tánctáborunk topicja
- A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges
2009-es nyári hiphop tánctáborunk topicja
flashback
mégmindig nemhsizem el hogy végeeeee.miért nem tart a tábor örökké?:D...ugyhiányzik mindenki.
jáááj, így hogy megnézi az
jáááj, így hogy megnézi az ember a képeket mégnehezebb :-S jaj de jooo is wooot :-)
pics
Heyy!
Zsírzsírrr képek! :) ;) Szupi h ilyen hamar felkerültek!
Pusssz!
+
Jah és a zenéért külön puszi! ;) Annyira széééép!
jajj de nagyon ám!
Nagyon nagyon naggggyon hiányzik mindenki! :P :) Mér van ilyen messze Portugália? És USA??? Ahjj... Nembaj, csinálunk egy táncos országot, ahova midenki beköltözik... :P És agyon flesseljük magunkat. ;)
KING STREET
Portugália ... :( sebaj , Moamed aszonta jövőre hozza az egész brigádját ;)
jajaja
én is pontosan ugyan így vagyok ezzel........... és támogatom az ötletedet :)
missss
Én is csak csatlakozni tudok a kommentekhez! Kár próbálkozni a megfogalmazással... legalábbis nekem... :P most nem megy. Nehéz felfogni, hogy ilyesminek lehettem részese. Feldolgozás folyamatban... :P
Nem is tudok mit kezdeni most magammal... Első napom egyedül itthon... Not funny... Hiányzik mindenki!!! :( :)
El se tudom képzelni mi lesz itt jövőre!!!! :)
Óriási köszönet for all!!!
Jah és Papi: Rodrigu sent a word for you: RESPECT! ;)
Azért az igazán jelent valamit, ha a külföldiek is ennyire flesseltek! Ennyit a "kis elmaradott Magyarországról"... ;)
Go on! Just keep swimmin'...! :P
Luv! Kisses! Hugz! Everything!
nincs vége....
Hát srácok sose gondoltam volna hogy ez a kemp ennyit fog adni.... visszatért az amit azt hittem már régen kiöltek belőlem....áááá nagyon durva...
extra köszönet Pizsy, Csocsó, Papi......nah meg mindenkinek aki ott volt.... (remélem jövőre több energiám jut az ismerkedésre/barátkozásra is..)
Kiddy....hát ő meg extra alap forma.... másképpen közelítetted meg a tanítást...és ez nagyon pozitív.... ott ültünk mint annó az oviban az elalvás előtti mesénél és mindenki itta a szavaidat... :D flash...
Na és ez a videó...:D:D:D
Szóval mindenkinek hatalmas ölelés...... köszi mindent..... nagyon hiányzik az egész.... kár hogy reggel már anyám hangja kelt..... és itt a sok mocsok mindennap.... de ezt az élményt senki sem veheti el tőlünk...:)
szeptembertől remélem találkozunk jópáran...
na písz
köszönet
Asszem az előbb leírtakhoz nem nagyon tudok hozzátenni! Hatttalmas megapacsi, és köszönet mindenkinek, újra feltöltődtem!
Annyit még hozzátennék, hogy ilyen szintű original topdance párbajra Magyarországon még nem volt példa.
Köszi és Keep it Funky!
Üdv: Pubi
és egy kis locking tutorial ha érdekelne valakit :D
http://locking.uw.hu
Hát igen
Azt hiszem ilyet még tényleg nem látott egyikünk se:) Jó hangulat, kedves emberek (ez utóbbinál meg is lepődtem, 100 körüli emberből már vártam, hogy találkozom legalább egy idijódával, de nem jött össze, mindenkit nagyon bírtam, és mindenki egy külön egyéniség :)), csomó cool óra, és az esték:). Talán azt sajnálom egy kicsit, hogy én még nem tudok egyáltalán annyira táncolni mint a többiek, na de majd jövőre...:P:P:P. Tutkó, hogy jövök,már elkezdtem rá gyűjteni :P. Rakjatok hozzá majd mégegy napot következő évben is, szerintem csak jó lehet belőle:). Én is köszönök mindent Csocsó, Papi, Pizsy. Már várom az óráitokat:)
Üdv.:
Viktor
we are so nice
ugy látom senkinek sem megy könnyen megfogalmazni az utobbi 1 hét élményeit...... :)
amugy képzeljétek a gabriel megdicsért minket magyarokat hogy mennyire jo hogy nálunk a párbaj nem azt jelenti hogy 'i kill you' hanem hogy 'come on, lets have fun'! És ezt imádta, ugyhogy srácok igy tovább, mindenki készüljön, mert ezentul ennél lejjebb nem adjuk :D
isteni volt amugy télleg, sosem volt még ilyen jo :D
plusz, oriás köszi mindenkinek aki beletette a szivét-lelkét, hogy még jobb legyen........ de föleg papinak-pizsynek-csocsonak, attol tartok elinditottatok egy lavinát...;)
its soooooo coooooooool :)
igy tovább - keep on working
<3
chill
KEMP
Hello!
Mit is mondhatnék? Már semmit... :)
Nagyon ütős volt a hét, rengeteget fejlődött mindenki!
A battle meg egyszerűen felfoghatatlan számomra, ilyet magyarország még tényleg nem b....!!!!
Incredible!!! Le sem tudok jönni róla... :)
Szóval csak kösz mindenkinek, hogy eljött és mindenki hozzátett magából egy darabot, hogy ez ilyen óriási legyen!!!
Gratulálok a párbajozóknak! Bencének külön ;)
Millió csók mindenkinek!
Imádunk titeket!!! <3
Peace!
better and better
Sziasztok,
sokat törtem a fejem hogy is tudnám kifejezni amit érzek a KEMP-el kapcsolatosan, aztán arra jutottam hogy nem tudom... besírok mindjárt :) (ahogy Kiddy is mondaná)
Fantasztikus, hihetetlen, eszméletlen és óriási volt...
Még sok ilyen élményt szeretnék az életemben, de közben tudom hogy vannak érzések amiket nem lehet reprodukálni és nem is kell. Ez volt az első igazi URBAN dance kemp, minden volt, nevetés, sírás, flash, barátság, szeretet, szerelem, tanulás, tanítás, nemzetközi kapcsolatépítés és persze sok-sok munka amelyet mi mint szervezők, tanárok és segítők, valamint ti mint résztvevők tettetek hozzá és ez az összes dolog, energia kellett ahhoz hogy ez a gyönyörű hét olyan lehessen mint amilyen valójában volt.
Azt hiszem nem is mondok többet inkább lementem a boltba tejér...
MAtej holnap teja eccer majd jön Yeya (Kristine)
Puszi mindenkinek, rengeteg, hiányoztok nagyon!
Peace & Love
Papi
ui: a battle résztvevőinek külön tisztelet, Jossa Bencének pedig GRATULA a VIP member cardhoz, azt hiszem le fog esni az állunk 1 év múlva...
(hozzáteszem sok-sok kis táncos neve felmerült a döntésnél, szinte majdnem mindenki kapott egy kis vip card-ot, a szívemben mindenképp)
Keep it Real!
BATTLE!!
Sziasztok!
Hát R.E.S.P.E.C.T. mindenkinek! Sajnos a táborban nem voltam, de hát a battle-ből következtetni tudok az előző napok fergeteges hangulatára, stb.. :D már eltelt 3 nap szombat óta, de még mindig nem bírom feldolgozni az ott látottakat, hallottakat! komolyan mondom sokkot kaptam! XD
jövőre 100hogy megyek :D addigra talán megemésztem ezt is XDXD
valaki?
Hy dancerek..valaki megtudná mondani mi a vezetékneve a fehérvári kiscsávónak."Márk"-nak..igértem neki h megkeresem azt aki tartja szavát az real...én meg az vok:)nah yo bocsi ez gizda volt:)..de tényleg megköszönném..kontaktolni akarok az arcal..beflasheltem rajt(persze még sokatokon de nem árulom el:))...azt még remélem találkozunk...edzetek ezerrel..látjátok beér a sokkMelo...előre is köszi!!PapCsocsPizsy respect..!!
köly.
Sauta Márk :)
puszi
....
kÖSSSZZii kIdKata...
ch asszem
ch asszem
Freeze, you know who it is, it's me, b*tches...
:P
Na ez volt AZ a hét...
Annyi mindent adott, hogy azt se leírni, sem elmondani nem lehet. Csak mi, akik ott voltunk tudjuk, hordozzuk magunkban.
A tánc, a zene, a flash egyenesen a levegőben volt(!), akármit is tettünk, a pólusainkon keresztül szivárgott belénk, és egész mélyen hatott...
Én ezt hoztam magammal.
Meg a mozdulatokat.
Meg a zene minden egyes rezdülésére irányuló figyelmet.
Meg az új barátságokat.
Meg a felismerést, hogy milyen felszabadító érzés olyat tenni, mint azelőtt soha! ;-)
Crazy East Crew RuLeZZ! :P
"így-így, mint ha citromot facsarnál!" :-D
jááááj :-D
crazy:)
egyetértek elöttemszolokkal. eszméletlen volt, nagyon fog hiányozni az a pörgés ami ott volt, és föleg a kedves arcok akiket megismertem. életreszolo emlék:)
tenksz for Everybody<33:)
phiszPussz
Hatalamas
Nincsenek megfelelő szavaim,hogy leírjam mennyire is jó volt ez az egy hét.Hihetetlen volt.Örülök,hogy megismerhettem ennyi kis táncőrültet,jók voltak az esti flesheléses dumálos hülyülések.
Szívem szerint még mennék pár hétre.
Köszi minden szervezőnek,hatalmas volt:)
Big respect
Pussss
hát skacok
uhhhhhhhhhhh
Megmondom öszintén,hogy minden évben iszonyat nagy flash a tábor,de ez ütött minden mércét barátaim.
Nagyon nagy köszönet a tanároknak és akik részt vettek a szervezésben,meg azoknak is akik részt vettek a kempen .
Még mindig hallom a zenét reggelenként:)
chupa chips vagyok még mindig:)
Ez az event volt az amire vartunk már jó ideje international volt és gyönyörű tökéletes.
mindenkinek sok pihenést és készülést a szeptemberre.
Az urban dance legyen veletek bárhol jártok.
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
BIG RESPECT
to all
hhhuuu!!
Cica fiúk és kiskirálylányok!!!
Kizomba :)))Nagyon nagyon nagyon ááááááááááá és respect a 3 embernek akik szerkeztettek és levezettek és adtak enni meg inni és tanítottak hoztak Vascot Bandit meg Kevint Mohamedet Gabrielt meg Vicát és Matejt és nekem nagyon nagyon sokat segítettek újra felszínre hozni a Hiphop girlt.
Köszikeee menni vissza még még.
szeretlek benneteket!!!!!!!
hát
csak annyit tudok mondani énis hogy egyszerűen hihetetlenül jo volt ez az 1 hét annyira visszamennék.Szeretném megköszönni Pizsinyek Papinak és Csocsónak és az összes tanárnak ezeket a felejthetetlen órákat.Jövőre mi lesz huh.. bele se merek gondolni:D
na puszi mindenkinek<33
BigFlash
Nah csumidesz UrbanDancerek..királyság volt ez a 2 nap..nektek meg volt egy hetetek a real-be:)..Csakis FullPozitiv volt...gratula minden induló, résztvevő embának..Respect...Petya---B boy
bugidán bronksz
yo volt a tábor hatalmaaaaasssss...
http://www.youtube.com/watch?v=Df86vlo3Z1A
áááhhhhh
Basszus Kiddy :D hihetetlen vagy :D nagyon nagy volt..... respect, ismét flash volt és nagy nevetés :D
THX
Az idei tábor felül múlta a tavalyit , évről évre jobb és jobb ^^ Mindenkinek köszönök mindent :) Örülök , hogy megismerkedtem ennyi kedves és barátságos emberrel ... Csabika neked meg külön örülök élmény volt kitakarítani a 8as szobát:P Az esti kizombázás Mohameddel ... huhuu sok sok felejthetetlen élmény örülök ,h ott lehettem Veletek <3 Csocsó Pizsy Papi KÖSZÖNÖK MINDENT ^^
Fanni&Fency&Gili jók vagyunk mi így csajok :)
jah és Tuzsonna legyen veletek xD :D
thanks...
köszönöm az élményt.. már most visszamennék!!! jövőre még ügyesebben és lelkesebben ottleszünk!! :D iszonyatjó volt, és tényleg köszi mindekinek, Csocsó, Papi, Pizsy és minden arc, tökjó fejek voltatok:)
pusziik ^^
hatalmas köszönet
egyszerüen nincsenek szavaim.tényleg aki nem érzi azt amit most mi az egy buzi.hihetetlen volt.
köly.
aa ... én sokkban vagyok. miota hazajöttem nem tudok megszolalni.
hihetetlen mekkora hatással van az emberekre egy ilyen hét ilyen emberekkel és programokkal.
RESPEKT mindenkinek, föleg CsoPaZsy-nak ... durvák vagytok.
puszii :)
THX UDT
Köszönet az összes tanárnak meg nem tanárnak, ezért az élményért, hihetetlen volt a tegnapi battle kéééssszz, még mindig flashelek, főleg a Bandin ááááhhhh kifogyhatatlan energiája van :) kár hogy olyan gyorsan eltelt ez a hét :(
peace
fleesss
aaa,én flessbe wagyok, meg szomoru is wagyok :D
minek wan wége?? mindenkinek grat, hiányoztok már most.
tarthatott wolna még egy kis ideig.
nagyon nagyon riszpekt csopazsy :)
it's Over.. :(
it's Over.. :(
UDK
iiiiisteneeeem de joouwoooouut :-)))))))) imádtam mindent meg mindenkit :-)respekt Papinak, Csocsónak and Pizsynek :-)))))) de tulajdonképpen mindenkinek aki ott wolt :-) hataaalmas púszapeace mindenkinek
UDK
Hihetetlenül jól éreztem magam a táborban. Fless órák, király partyk, és sok hülyülés volt egy hét alatt! A párbajokról nem is beszélve! Köszönöm,hogy ott lehettem veletek!
Ui.: NAGYOON HIÁNYOZTOK máris!!!!!:)
tábor
Nagyon dúrva volt kár hogy nem tartott a nyár végéig még szerintem mindenki bírta volt pihenőkkel:D
köszi papi pizsi csocso ezt az élményt
jövőre újra:)
Peace
Köszönet!
Heyho Mindenkinek!
Köszönet az egész 2009-es urban pörgésért :)
Nagyon zseer volt ez a hét is..nagyon hamar elszáőllt az idő sok jó ember és sok tánc társaságában :)
"Tantóbák" így tovább!
Szép napot...jó alvást../tegnapiakat kipihenve ;) /
sziasztok zsír volt ez a kis
sziasztok
zsír volt ez a kis hétvége
behaltam a tegnapi battle-ön
köszönet papiéknak és mindenkinek
kivételes kis kör volt lenn
soooook-soooook szeretet és ritka jó arcok
pacsi / puszi mindenkinek
és ne egyetek chupa "chipset"
;)
Elkezdődött!!
Na hello srácok!!!
Én utoljára jelentkezem itt!! Legközelebb már csak holnap a kempen! ;)
Remélem felkészült mindenki, aki nem az meg majd ott fog...vagy nem :)
Addig is peace & love!
kosz csak ennyi kellett
kosz p chill.alig varom a vasarnapot.
peace & resp. minden dancer-nek
bocs.pokecon breaktc
bocs.pokecon breaktc
mrs rap
en icq-s vagyok azon nem vagy?
sk
amugy sk.bol ki van meg?én ga járás.
éééééén is SKból!!! :D
én is SKból jövok, SA járás, dobhatnál walami pokec nicket wagy msn címet :-)lehetne egyeztetni wagy nemtom :-) wagy engem ezen a néwem mindenhol megtalálsz :-)
para :)
elsö alkalommal megyek kempre,ugyhogy kicsit parázok.nyugtasson mar meg v.ki.rem nem en leszek a legbénább :) peace
jolesz!
:) de mitöl félsz? mer bántani senki nem fog :) csak jol érezni fogod magad.... :) az meg h ki béna, ki nem... azér jösz h tanulj, ebben nincs semmi ciki! inkább flesselj mint parázz, én aszondom ;) mert JOLESZ :)
Kemp ágynemű + telefonszámok
Sziasztok,
nagyon közel a kemp, iszonyat jóóó lesz! ;)
annyi kérésünk van a résztvevőkhöz, hogy ha lehetséges mindenki hozzon magával ágyneműt (vagy hálózsákot) takaró + párna van (de akár ágynemű is, csak kellene érte fizetni 550 Ft-ot /fő mosatási díjat), szóval megköszönjük ha hoztok magatokkal, így egy apró terhet levennétek a vállunkról.
Fürdő ruhát ne felejtsen el hozni, aki pancsolni is szeretne majd. Szúnyogriasztót is érdemes hozni. Továbbá térdvédőt ha van (biztos jól jön majd néhány edzésen), a nyári laza kényelmes ruhák mellett, nem árt ha felkészültök, meleg ruhával is, mert kitudja milyen lesz az időjárás, szóval pulóverek, hosszúnadrágok elhozatala is javasolt (persze mindenki erősen vizualizálja a gyönyörű napos időőőőt) ;) Köszi!
Várunk szeretettel benneteket vasárnap déltől!
üdv.
Papi
ui: érdemes tudni hogy a helyen nem túl jó a térerő, szóval nem kell izgulni ha épp nem értek el minket, mi ott leszünk.
Több telefonszámot is megadok hogy ha nem éritek el az enyémet
Papi +36 70 340 7845 vagy +36 70 648 1868 (első körben engem hívjatok aztán a többieket)
Pizsy + 36 20 345 2401
Csocsó +36 20 517 2356
Chill +36 70 6125744
erre azért van szükség mert ha nem találjátok a helyet és épp nem értek el egy adott számot ne essetek kétségbe (írjátok fel mindet)
A helyszínen internet NINCS tehát szombat estétől elvileg nem olvassuk a maileket! (mi előbb lemegyünk már az előkészületek miatt)
Peace
plusz
Papi megengeded h hozzáfüzzek még 1-2 dolgot? :)
Az egyik h mivel kicsit sok a környéken a fa meg az erdö, sok a kullancs is... Igy péntek táján már asszem lecsusztunk a védöoltásrol de patikákban meg drogériákban lehet kapni mindenféle kullancsriaszto szereket! Amugy meg a legolcsobb megelözési modszer a zárt ruházat... :)
A másik h vasárnapra várhato esö, ugyhogy nem árt az esökabát vagy bármiféle vizlepergetös kabát se! Én pl viszek szerintem gumicsizmát is :)
Ja és azt se felejtsétek el h vasárnap csak vacsi lesz, ugyh szolni anyunak h pakoljon ebédet!
Aztán akkor nemsoká ott... ;)
Szevasztok