Kortárs-modern workshop

2009/11/22 15:00
2009/11/22 18:00

Modern-kortárs workshop Rovó Péter (Szöcske) vezetésével 2x90 percben november 22-én vasárnap 15 órától.

15:00 training class (90perc)
16:30 koreo class (90perc)

"Matt Mattox által kidolgozott moderntánc alapú tréning, amely a mozgás-koordinációhoz, és a test tudatos használatához ad receptet.

A tréning után pedig egy a kreativitást és a mozgás kultúrát fejlesztő kortárstánc műhelymunka, és koreográfia készítésének módszereit prezentálom.
 
Több neoklasszikus es moderntánc koreográfussal és együttessel dolgoztam, például Delbo Balázzsal, Kun Attilával, Raza Hammadival, Jorma Eloval, (a teljesseg igénye nélkül...). Számos koreográfiát, darabot készitettem már, melyet Magyarországon: a Győri Nemzeti Színházban, a Nemzeti Táncszínházban, a Margit-szigeti Szabadtéri Színpadon mutattak be. Ezen kivül Isztambulban és több Franciaországi nagyvárosban debütált már. Több mint húsz éve táncolok színpadon, nem csak Magyarország színpadain, de Európa számos országában, az Egyesült Államokban, Mexikóban, Kanadában és Izraelben is adhattam már elő a nagyérdeműnek."

Helyszín: Urban Dance Studio, Budapest, Visegrádi u. 29.

Árak: 2000 Ft 1 class, 3500 Ft 2 class

Jelentkezés:

A kurzusra online jelentkezés szükséges, mivel limitált a létszám. Jelentkezni regisztráció és belépés után az urbandancestudio.hu weboldalon lehetséges.