Kempy - locking & old school workshop

2011/05/15 16:45
2011/05/15 20:00

Kempy (Picool)  2011. május 15. (vasárnap)

16:45-18:15 (90 perc) locking workshop online jelentkezés

18:30-20:00 (90 perc) old school hiphop workshop online jelentkezés

Helyszín: Urban Dance Studio (1132 Budapest Visegrádi u. 29.)

Részvételi díj: 2000 Ft / class (90 perc)

FIGYELEM! A workshopora online jelentkezés szükséges az urbandancestudio.hu oldalon!

Te ott leszel? Jelezd a Facebook eseményen!

CV

Kempy (Debrecen)

A Picool Hip-hop Sportegyesület alelnöke , a Twisty Clique, a Picool Family tagja , táncosa, a Flaszter Ászai és az I.Z. hip-hop táncversenyek és a PiQurzus workshopok szervezője.

A hip-hop tánccal '91-ben 14 évesen ismerkedtem meg az éppen, akkor Magyarországon még hódító New Jack Swing (Hype) által.
Megragadott ennek a stílusnak dinamizmusa, vagánysága ás a műfaj szabadsága.
Későbbiekben, ahogy egyre mélyebbre ástam magam az utcai táncok világába, úgy ismerkedtem-tanultam meg és szerettem bele annak különböző válfajait (locking, popping, breaking).
A hosszú évek alatt rengeteg jelentős eseményen, fesztiválon,koncerten léptem fel szólóban és csoportban is táncosként ( Sziget, EFOTT, Kotta, Paderborn Jam, …), valamint indultam versenyeken, ahol szép eredményeket értem el ( IDO, Tosz , Nymphea, különböző hip-hop jam-ek).
'99 óta tanítok a Picool debreceni hip-hop táncsulijában. Meghívásokat kapok más iskolák és stúdiók táboraiba, workshopjaira tanárként és versenyeire zsűriként, vagy műsorvezetőként amelyeket megtiszteltetésnek érzek és nagy örömmel vállalok el.

Mai napig visz magával, motivál, tölt fel vagy éppenséggel gyógyít az az tűz és energia, ami ebből a táncstílusból és az ezt művelő táncosokból árad! Ezt a „pluszt” szeretném én tovább adni minden stílust kedvelő „ifinek” , „idősnek”, „picinek” , „nagynak”, „arcnak”, „fazonnak”...:) , akivel találkozom egy-egy hip-hop megmozduláson!