Urban New Year 2009

Sziasztok, rég jelentkeztünk itt a Blog-unkon, sok új infónk van számotokra. Első körben mindenkinek sikeres új évet kívánunk!!! Nálunk a szokásos pörgéssel indult január és igyekszünk továbbra is „FRESH”-ek maradni... :) Budapesten és Székesfehérváron is folyamatosan várunk benneteket a megszokott hangulattal new style, house dance, locking, popping, krumping és breakdance órákon, a részletes órarendet megtaláljátok a School menüpontban.

Örömmel jelentjük be hogy a február 1-én megrendezzük VI. intenzív tánckurzusunkat, az Urban Dance New School Workshop-ot, ahol kifejezetten a new school stílusok kerülnek előtérbe, név szerint house dance, new style és krumping, melyet Csocsótól és Pizsytól sajátíthattok el. A létszám limitált, ezért érdemes online előjelentkezni. Részletek és jelentkezés a Workshop menüpont alatt.

Elkészült a IV. workshop vágott videója, amely szeptemberben a FAWA-ban volt, csekkoljátok és véleményezzétek kedvetekre.

Felkerült a győri (V.) workshop képgalériája, melyet hivatalos fotósunk Arany Krisztián készített. A képekhez már kommenteket is lehet fűzni, szóval  ha késztetést éreztek, ne fogjátok vissza magatokat!

Nem utolsó sorban, szeretnénk beszámolni a 2009. január 17-én megrendezett „Sick7 presents The Jam”-ről, ahol Csocsó-t érte a megtiszteltetés, hogy zsűriként kapott meghívást a nagyszabású underground 2vs2 párbajra. Profi szervezés és óriási hangulat jellemezte a break versenyt, ahol Mo-n először az eredeti topdance is helyett kapott mint bemutató, a popping stílust a Rhythm Squad, a locking-ot pedig az Urban Dance Team prezentálta. Az utóbbiról készült felvételt meg is tekinthetitek.

Lassacskán körvonalazódnak a 2009-es Urban Dance Kemp részletei is, ahogy van infónk róla, közzétesszük. :)

Keep it Funky!