Urban Fall 2008 :)

Sziasztok,

sok érdekes dolog történt velünk ősszel, többek közt megünnepeltük 1 éves születésnapunkat is ;) tartalmas év volt, rengeteg élménnyel és tapasztalattal.

Nah de ha már az őszről esett szó, volt ingyenes Open Day Budapesten és Székesfehérváron, Csocsó a Danger Elements-el Bécsben jeleskedett egy 4 vs 4 breakpárbajon, lezajlott a 4. Urban Dance Workshop, csöppnyi Viva Interaktív riport, láttuk a Trafóban a 2. id-t, kijött Zséda új klippje (Papit is láthatjátok benne), Nintendo-ztunk is (erről bővebben, ha itt az ideje), táncoltunk Dj Kevin Organic Los Angeles-i old school hiphop dj set-jére, miután bemutatta a Freestyle: Art of Rhyme c. filmjét a Gödör Klubban... szóval voltak történések rendesen, semmi okunk panaszra. ;)

Időközben volt lehetőségünk néhány fotósorozatot is készíteni fotósunkkal Arany Krisztiánnal (ezúton is köszönjük neki!!!) és mivel olyan jól sikerült képek lettek, egy részét szeretnénk megosztani veletek is. A képre kattintva megleshetitek a válogatást. 

Hogy mi lesz novemberben? Hmmm... :) 5. Workshop Budapesten, valamint rendhagyó módon Győrbe is ellátogatunk. Hamarosan felkerül a site-ra a 3. és a 4. UD Workshop vágott videóanyaga és nemsokára lehet rendelni a várva várt UD pólókból. Jah és az alap, hogy továbbra is mindenkit szeretettel várunk táncsulinkban az eredeti hiphop táncstílusokkal, new style, funkstyle, house dance, breakdance órák rendszeresen heti 4x Budapesten és heti 2x Székesfehérváron!!! :)

Keep it Funky!

Urban Dance Team