Urban Dance School téli szünet

Sziasztok,

decemberben is szeretettel várunk benneteket minden órára! Az órarendünkben megtaláljátok a kedvetekre való stílusokat (new style, house dance, popping, locking, breakdance, krumping).

Idén az utolsó órák mindkét városban 2008. december 23-án (kedd) lesznek, utána Budapesten 2009. január 5-én (hétfő), Székesfehérváron pedig január 6-án (kedd) folytatódik az oktatás.

Mindenkinek jó készülődést az ünnepekre!

Keep it Funky!
Urban Dance Team

Sry

Bocs, hogy ide írom de Papi Pizsy Csocsó ha megkérhetlek vegyetek fel msn-re mert lenne egy fontos kérdésem amit nem itt szeretnék leírni neked/nektek! És a többi UDT Tag is felvehet nyugodtan legalább addig is vmennyire öszeismerkedünk míg nem jön el a Jan5. -e :)
msn: bomfunkmc_gerry@windowslive.com

Thy Bye
Funky

Érdeklődés!

Sziasztok! Írtam nektek emailt is pár napja csak nem jött azóta válasz levél (gondolom ünnepek miatt :) ) és gondoltam, hogy akkor ide is írok egy kicsit :D
Na hát engem a Január 5. étől kezdődő Break Dance érdekelne ami Keddenként és Csütörtökönként lenne! De az lenne még, hogy azon teljesen új emberek vesznek-e részt vagy az előző évről is "maradnak" ott! Picit még nem értem ezt ...:) De válaszotokat előre is köszönöm és Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok nektek...:)

Ja és az nem gond ha még csak 16 éves vagyok?:D

Üdv Funky

Papi képe

Szia, köszi az

Szia,

köszi az érdeklődést. Január 5-én folytatódik az oktatás és nem új csoport indul, szóval ha szeretnél jönni, akkor gyere bátran, várunk szeretettel!

Teljesen jó hogy 16 éves vagy, nem gond hogy én már nem? ;)

Peace
Papi

BUÉK neked is!

Ha gond lenne...:P

Rendben! Akkor szerintem már "családtag" leszek nálatok Jan. 5étöl :) Már várom, hogy kipróbálhassam magam... És köszi a gyors választ Papi! Egyébként olvasgattam a Budapesti Fórumot itt és látom vannak kisebb és nagyobb "problémák" :) (Barbi írásától olvastam...)
És Papi engem nem zavar, hogy te nem 16 vagy :D xD Na léptem egy kis esti cangázásra... byebye és ne legyetek ám feszültek egymással a Fórumon...:)
Funky