Kortárs és locking workshop Bandival

Hello,

újabb infók vannak! ;) Déri András "BANDI" egy kortárs és locking kurzus erejéig hazalátogat Rotterdamból.

Bandi magyarországi tanulmányai után egy évet Prágban töltött, majd 2008 szeptemberétől a Rotterdami Táncakadémián tanul világhírű modern és kortárs koreográfusok keze alatt. Nagyon izgalmas foglalkozásoknak nézünk elébe, aki volt az Urban Dance Kemp 2009-en az tudja mire gondolunk! ;) Szóval 2009. október 23-án irány az Urban Dance STUDIO!!! ;)

Bővebb infó és jelentkezés a Workshop menüpont alatt.

Galériánkba felkerültek a 2009. október 3-án megrendezett Salah workshopon készült fotók Arany Krisztián jóvoltából, munkáját ezúton is nagyon köszönjük! A képeket megtaláljátok a streetdance.hu portálon is. A workshop két hete volt, de még mindig kiráz a hideg bennünket ha visszagondolunk arra  hétvégére... Salah tényleg nagyon különleges ember és fantasztikus táncos, sokat kaptunk tőle, amiért nagyon hálásak is vagyunk.

A Living Roomban rendezett Urban Dance Studio Opening Party is nagyon jól sikerült.

Az 1vs1 párbajok győztesei: popping - Pizsy, locking - Pubi, b-boying - Cs. Ezúton is gartulálunk nekik!!!

Salah a párbajon elmondta hogy nagyon jól érezte magát nálunk és hogy nagyon kellemesen csalódott, mivel nem gondolta hogy hazánkban ilyen magas szintű funkstyle kultúra van jelen... ezt mi jól magunkra vettük! ;) Ez az élmény örökre megmarad, mi meg csak remélhetjük hogy Salah hamarosan visszatér hozzánk!

Keep it Funky!