Juste Debout Prága 2009

Hello, múlt hétvégén Prágában jártunk a Juste Debout közép-kelet európai kvalifikációján. Csocsó és Pizsy new style-ban és house-ban indult, Papi és Pubi pedig lockingban. Frankó párbajok voltak, a színvonal nagyon magas volt a tavalyihoz képest, ugyanis számos francia sztár táncos (pl Babson) is ezen a versenyen keresztül próbált bejutni a párizsi döntőre (sikerült is nekik), így mi nem nyertünk egyik stílusban sem, de locking-ban azért meg volt a döntő (II. helyezés), csak egy svéd-francia páros zsebelte be az első helyet. Jó buli volt, jövőre is megyünk, ha tehetitek ti se hagyjátok ki legközelebb! Galériánkban találtok néhány képet az útunkról és az ottani workshopokról (Tony Go-Go & Wichaway Sha).

Idő közben felkerültek a New School Workshop képei is melyet hivatalos fotósunk Arany Krisztián készített (arany.krisztian@gmail.com), ezúton is nagyon köszönjük neki!!! Kommenteljétek a képeket bátran.

Épp ebben a pillanatban került fel a győri workshop-unk videója is, lessétek meg, megéri!

Január 23-án fehérvári tánccsoportunk fellépett a Tiszti klubban a "Stílusok harmóniája" elnevezésű rendezvényen. Ez volt az első show-ja a szeptemberben indult csoportunknak, ráadásul elég jól sikerült. Csekkoljátok be ti is, jó szórakozást hozzá!

A február 15-én megrendezésre kerülő Old School Workshop-ra pedig van még néhány szabad hely, így péntekig még tudunk fogadni online jelentkezéseket.

Hamarosan újabb videókkal és hírekkel jelentkezünk!

Keep it Funky!
Urban Dance Team